18°C
Mostar 23°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 22°C
Bihać 18°C

05.03.2024 / 10:04 Događaji / Promo - Centar Delta Planet

''HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN'' uskoro u Banja Luci

''HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN'' uskoro u Banja Luci
Foto: Vijesti.ba

Događaj ''HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN'' namijenjen stručnjacima, profesionalcima i zaljubljenicima u uređenje enterijera i eksterijera održat će se 16.3.2024. godine u Banja Luci u Delta Planet centru.

Ovo je jedinstven koncept događaja na kojem će vrhunski stručnjaci iz svijeta održati zanimljiva i edukativna predavanja, te će se održati i sajam sa izložbenim štandovima sponzora i partnera koji će predstaviti sve što vam je potrebno za uređenje doma, vrta, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, poslovnih prostora…

Konferencija ''HOME & GARDEN INTERIOR DESIGN'' će se održati na prvom spratu u Kino dvorani Delta Planet Centra. Konferencija je namijenjena stručnjacima, profesionalcima, dizajnerima enterijera i eksterijera, te arhitektima. Ugostit će poznate predavače koji će svojim prezentacijama i predavanjima predstaviti sve aktuelnosti i inovacije, trikove, trendove i novosti iz svijeta uređenja doma, enterijera i eskterijera. Očekuju vas zanimljiva i inovativna predavanja, druženje i dobra zabava.

Suzana Nikić, dizajnerica enterijera, Studio za dizajn enterijera ''Home Like Yours'' Švicarska prva će održati predavanje, a pored nje govorit će i Alisa Osmanagić, mr.arh. Studio Alisa Design, Crna Gora, te Jelena Barać, dipl.ing.arh. iz BiH, kao i Zerina Islamović, dizajnerica enterijera, Zinger Studio BiH i Zinger Studio Gmbh Njemačka. Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijava je obavezna putem linka https://form.jotform.com/233412020866044

Pored konferencije, održat će se i sajamski dio u prizemlju Delta Planet Centra. Sajam je namijenjen stručnjacima, profesionalcima, dizajnerima enterijera i eksterijera, arhitektima, krajnjim korisnicima, te svim zaljubljenica u uređenje doma. Sve posjetioce očekuje bogata ponuda, savjeti, preporuke, te sve informacije koje su potrebne za uređenje doma, vrta, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, poslovnih prostora… Radno vrijeme sajma je od 09:00 – 21:00. Ulaz na sajam je besplatan – nije potrebna ulaznica, samo dobra volja i želja da se družimo.

Pogledajte izlagače na linku https://home.sfera.ba/sajam-home-2024/

Sve informacije o događaju potražite na linku: https://home.sfera.ba/home-festival/


(Vijesti.ba) 

Izdvajamo