18°C
Mostar 23°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 22°C
Bihać 18°C

13.03.2024 / 11:17 Događaji / Promo - Besplatan za posjetioce

Posjetite 'Home & Garden Interior Design' ove subote u Delta Planet Banja Luka

Posjetite 'Home & Garden Interior Design' ove subote u Delta Planet Banja Luka
Foto: Vijesti.ba

16. marta bit će održan sajam Home & Garden Interior Design u Delta Planet centru u Banja Luci.

Sajam je besplatan za sve posjetioce, a namijenjen je stručnjacima, profesionalcima i svim zaljubljenicima u uređenje enterijera i eksterijera.

Sve što vam je potrebno za opremanje i uređenje doma, vrta, vikendica, ugostiteljskih i turističkih objekata, poslovnih prostora naći ćete na sajmu, u periodu od 09:00 do 21:00.

Sajamski popusti, preporuke, savjeti, idete, druženje samo su dio onoga što vas očekuje, stoga ne propustite ovaj jedinstven koncept događaja.

Svi ste dobrodošli.

Izlagači na sajmu su kompanije lideri u opremanju enterijera i eksterijera, a predstavit će vam se sa odličnom ponudom, a izlagače pogledajte na linku OVDJE.

Pored sajma, na prvom spratu u kino dvorani centra održat će se i konferencija Home & Garden Interior Design koja je namijenjena stručnjacima, profesionalcima, dizajnerima enterijera i eksterijera, te arhitektima. Ugostit će poznate predavače koji će svojim prezentacijama i predavanjima predstaviti sve aktuelnosti i inovacije, trikove, trendove i novosti iz svijeta uređenja doma, enterijera i eksterijera. Očekuju vas zanimljiva i inovativna predavanja, druženje i dobra zabava.

Suzana Nikić, dizajnerica enterijera, Studio za dizajn enterijera ''Home Like Yours'' Švicarska prva će održati predavanje, a pored nje govorit će i Alisa Osmanagić, mr.arh. Studio Alisa Design, Crna Gora, te Jelena Barać, dipl.ing.arh. iz BiH, kao i Zerina Islamović, dizajnerica enterijera, Zinger Studio, kao i ostali brojni stručnjaci iz svijeta uređenja enterijera i eksterijera.

Ulaz na konferenciju je besplatan, a prijava je obavezna putem linka OVDJE.

Sve informacije o događaju potražite na linku OVDJE. 

Vidimo se 16.3.2024. u Delta Planet Banja Luka u periodu od 09:00 – 21:00.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo