7°C
Mostar 12°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

27.03.2024 / 21:13 SHOW - Pogledajte snimak

Slavlje o kojem priča cijeli Balkan: Zlato, euri i Rolexi na sve strane

Slavlje o kojem priča cijeli Balkan: Zlato, euri i Rolexi na sve strane
Foto: TikTok
Slavlje porodice Beganović u Hamburgu možda je najbolji primjer poznatih inostranih balkanskih slavlja, isključivo zbog brojnih luksuza koje je porodica priredila zvanicama i sebi - od Chanel lustera, preko Rolexa, Guccija i Prade, ...

... a komentatorima nije promakla ni zlatna Rolex duda koju imaju mališani porodice Beganović.

Naime, slavilo se krštenje, ali i prvi rođendan odjednom.

Kako piše Kurir, tzv. "romsko veselje" obilježeno je luksuznim odjevnim predmetima od kojih neki koštaju i između 80 i 90 hiljada eura, a pjevačica i prateći vokali bili su obasipani novcem od glave do pete.

Sudeći prema snimci, folk pjevačica Jana nije mogla ni držati mikrofon s obzirom na to koliko su je gosti obasipali novcem.

"Zlatno romsko veselje u Hamburgu. Lamborghini, Rolex, dijamanti. Krštenje i prvi rođendan za pamćenje", opis je snimke za koju su članovi balkanske obitelji Beganović snimatelje pustili i u svoj dom gdje je čak i luster Chanelov.

@bozic.uros Krštenje i prvi rođendan za pamćenje#fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato #kuća #hamburg ♬ original sound - bozicuros

Također, nemoguće je ne primijetiti da kraj muzike stoji najbliži rođak sa svežnjem novčanica i ne štedi ni sekunde.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo