6°C
Mostar 11°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 9°C
Bihać 7°C

28.03.2024 / 11:15 SHOW - Prvo ročište

Haris Džinović stigao na sud zbog razvoda: 'Osjećam se dobro'

Haris Džinović stigao na sud zbog razvoda: 'Osjećam se dobro'
Foto: Ringier
Pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina važili su za jedan od skladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a vijest o njihovom razvodu je sve šokirala.

Modna dizajnerka je prije godinu dana napustila porodični dom, a kako je Haris ispričao on ne zna razloge zbog kojih je donijela odluku da ode i započne samostalni život.

Oni su podnijeli papire za razvod, a za danas im je zakazano prvo ročiste u u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Haris je prvi stigao u sud, a za ovu priliku odabrao je šarenu košulju, te se blago osmijehnuo prije ulaska u sud.

Na pitanje kako je, on je kratko odgovorio: "Dobro sam, a vi?"



Haris Džinović u početku nakon priča o razvodu nije želio da komentariše te navode, ali je potom progovorio o odnosu sa bivšom ženom i otkrio da je ona ta koja je kriva za razvod, prenosi Blic.

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka "Prevareni muž zadnji sazna", nije to neko izmislio bez veze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno ne - rekao je Haris za "Blic", pa nastavio:

 - To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pjesmama. Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život - izjavio je pjevač.

Podsjetimo, Haris je na ovu temu nedavno u jednom intervjuu za domaće medije priznao da se prekid njihovog odnosa desio još prije godinu dana.

- Daću vam odgovor! Pitajte nju, ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge, ja ne znam nijedan. To je to - rekao je pjevač, koji je rastanak od Meline teško podnio, koji tvrdi da vrijeme liječi sve:

- Ne, nije mi teško. Bilo mi je teško prije godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlovao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspio sam sve to da saniram i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio - kazao je Haris.

Melina boravi u hotelu

Bivša supruga Harisa Džinovića nakon što je napustila vilu na Senjaku odsjela je u jednom hotelu. Melina je na dan kada je objavljena vijest o razvodu boravila u hotelu, te je sutradan otišla u teretanu, nakon čega ju je posjetila prijateljica, voditeljica Jovana Joksimović.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo