9°C
Mostar 15°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

29.03.2024 / 06:30 SHOW - Kolekcija za mladenke

Hailey Bieber zaštitno lice nove kampanje brenda Victoria's Secret

Hailey Bieber zaštitno lice nove kampanje brenda Victoria's Secret
Foto: Instagram
Hailey Bieber zaštitno je lice nove kolekcije za mladenke brenda Victoria's Secret. Kampanju su predstavili netom prije sezone vjenčanja, ali nisu svi oduševljeni modelom.

Naime, mnogima nije jasno da su, od toliko modela na svijetu, odabrali upravo Hailey, koja je u braku, da promoviše kolekciju za mladenke.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)


"Zbunjena sam. Zašto za kolekciju za mladenke uzmete ženu koja je u braku godinama?", "Zar ne bi bilo bolje da ste za modela odabrali nekoga ko je friško u braku ili ko je zaručen? A ne osobu čiji brak se raspada", "Vi se sigurno šalite", neki su od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)


Hailey je pozirala u nekoliko različitih outfita. Na jednoj fotografiji nosi kratki satenski kućni ogrtač s šljokičastim natpisom Bride, dok je na drugoj imala obučeno donje rublje iz nove kolekcije.

Hailey se udala za Justina Biebera 2018. godine, no, u posljednje vrijeme sve se više šuška o problemima u njihovom braku. Glasine je dodatno potaknuo njen otac Stephen Baldwin, koji je na društvenim mrežama poručio fanovima da se "mole za Hailey i Justina".

Oglasila se i sama Hailey.

"Samo za vašu informaciju, priče koje konstantno vidim na TikToku su 100% vremena pogrešne. Napravljene ni iz čega, dolaze iz zemlje zabluda. Znam da bi moglo biti zabavno vjerovati u te priče, ali samo da znate da su uvijek lažne. Žao mi je što spojlam", napisala je Hailey na Instagramu.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo