7°C
Mostar 13°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 10°C
Bihać 9°C

03.04.2024 / 10:19 Politika - Potpredsjednik PDP-a

Crnadak: SNSD priznao nametnute odluke Schmidta

Crnadak: SNSD priznao nametnute odluke Schmidta
Foto: Facebook

Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a ogolio je javno politiku SNSD-a, u ovom slučaju ministra finansija Srđana Amidžića, koji se u novoj odluci pozvao na nametnutu odluku Christiana Schmidta iz 2022. godine.

"Jučerašnji dan donio je dva 'bisera'. Krunski dokaz da SNSD manipuliše i vara vlastiti narod i javno oglašavanje 'boga' lično. SNSD ministar finansija jučer je potpisao Odluku o privremenom finansiranju i u njoj se pozvao na nametnutu odluku Christiana Schmidta iz 2022. godine. Kad prevedete na srpski, Dodik i SNSD uredno, u miru i tišini, provode sve što Schmidt donese, a sluđuju narod RS-a kako ga ne priznaju i ne poštuju", poručio je Crnadak.

On se upitao, koliko su Dodika počeli nervirati poltroni i ulizice, koje ga okružuju, kad se onako direktno i bez zadrške okomio na Sanju Vulić.


"Iako, treba biti realan, njoj je najteže, vjerovatno negdje sada salijeva stravu. Zamislite kako bi vama bilo, da na vas Bog u kojeg vjerujete, onako zagrmi, lično vam se obrati i pred čitavim svijetom kritikuje", istakao je Crnadak.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo