20°C
Mostar 25°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 24°C
Bihać 21°C

07.04.2024 / 13:20 Regija - Bor

U pritvoru umro brat ubice male Danke Ilić

U pritvoru umro brat ubice male Danke Ilić
Foto: Blic.rs

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog djela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Dejanu Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i ljekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3:10 sati preminuo, a od strane ljekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.

O događaju je odmah obavješteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Podsjetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, saslušani su u petak uveče, a juče im je određen pritvor. Dragijević je pred tužiocem priznao zločin, dok se Janković branio šutnjom.

Obojici je potom određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Policija je u međuvremenu uhapsila Radeta i Dalibora Dragijevića, oca i brata Dejana Dragijevića, zbog sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo ubijene djevojčice i oni bi danas trebalo da budu saslušani.

Dejan Dragijević juče je u pratnji policije doveden ispred kuće u kojoj živi u selu Zlot, dok je cisterna ispumpavala septičku jamu oko kuće u potrazi za tijelom Danke Ilić, ali za sada ništa nije pronađeno.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo