17°C
Mostar 20°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 21°C
Bihać 18°C

09.04.2024 / 14:59 Muzika i Film - Novi Sad

Mužu Aleksandre Prijović naglo pozlilo, intervenisala Hitna pomoć

Mužu Aleksandre Prijović naglo pozlilo, intervenisala Hitna pomoć
Foto: Nemanja Nikolić

Filipu Živojinoviću navodno se naglo slošilo nakon koncerta njegove supruge Aleksandre Prijović u novosadskom "Spensu" u nedelju uveče, saznaje Informer.

Prema riječima pomenutog izvora sa mjesta zbivanja, Aleksandra je bila završila koncert, publika je počela da izlazi, a Filip i ona su krenuli ka automobilu kada je Živojinoviću pozlilo.

- Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbjeđenje krenuli ka izlazu. Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom. Obezbjeđenje ga je unijelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, vjerovatno da bi se presvukla i što prije pridružila suprugu. Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine s obzirom na to da je bilo dosta toplo - kazao je izvor iz hale "Spens".

Ni Filip ni Aleksandra nisu željeli da govore na ovu temu.

Kako se nezvanično piše, Filipu se zdravstveno stanje ubrzo stabilizovalo, a navodno sve je posledica napornog rada na organizaciji velikog broja koncerata, posebno posljednjih u Novom Sadu.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo