11°C
Mostar 16°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 13°C

12.04.2024 / 14:05 Tenis - Video

Ko je misteriozna djevojka koja je izljubila Đokovića prije meča?

Ko je misteriozna djevojka koja je izljubila Đokovića prije meča?

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se jučer u četvrtfinale ATP turnira iz serije "Masters 1000" u Monte Carlu savladavši Ialijana Lorenza Musettija rezultatom 2:0 u setovima (7:5, 6:3).

U prvom setu, Đoković je imao obračun s publikom koji se brzo riješio, a potom se vratio iz breka zaostatka i napravio je preokret za vodstvo u setovima.

U drugom setu Novak je nastavio u dobrom ritmu te se revanširao Musettiju od kojega je prošle godine izgubio na istom ovom turniru.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @tennisworlditalia

Inače, prije meča Novak je imao i zanimljiv susret sa djevojkom sa kojim se srdačno izljubio. Mnogi je ispočetka nisu prepoznali, a kasnije se saznalo o kome se radi.

Riječ je o legendarnoj italijanskoj teniserki Flaviji Pennetti koja je tokom karijere osvojila US Open 2015. godine i jedno vrijeme bila najbolja teniserka svijeta. Također, važila je i za jednu od najatraktivnijih sportiskinja prije nego je okončala karijeru 2015. godine.

Njih dvoje su se sreli dok je Đoković bio na putu ka centralnom terenu gdje je igrao, a tada su se i srdačno izgrlili i izljubili što su zabilježile i kamere.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Australca Alexa De Minaura koji je u 3. kolu svladao sunarodnjaka Alekseja Popyrina sa 6:3, 6:4.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo