10°C
Mostar 16°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 13°C
Bihać 12°C

13.04.2024 / 11:59 Magazin - Crnogorski pjevač

Ženi se Bojan Tomović, izabranicu upoznao na psihijatriji

Ženi se Bojan Tomović, izabranicu upoznao na psihijatriji
Foto: Screenshot

Pjevač Bojan Tomović se vjerio sa izvjesnom Škodranom (37) porijeklom iz Albanije.

Oni su se upoznali na psihijatriji gdje su se oboje liječili od alkoholizma i bipolarnog poremećaja.

Bojan se sada zove Ammar Moštrokol, jer je prije nekoliko godina, prema vlastitim tvrdnjama, postao pripadnik islamske vjere.

Bojan i Škodrana, koja živi na relaciji Albanija – Njemačka, počeli da se druže u bolnici, a ubrzo nakon toga su postali nerazdvojni, prenosi Telegraf.

Nakon dvije nedjelje druženja, rodile su se emocije, te im je u planu da se vjenčaju i da žive na relaciji Njemačka – Crna Gora odakle je Bojan poreklom, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, Bojan koji gazi petom decenijom, pre mjesec dana bio je hitno hospitalizovan, kada je u sebe unio lijekove koje je potom pomiješao sa alkoholom.

Vlasnik velikih hitova iz 2000-tih godina, progovorio je o ovom teškom slučaju i otkrio kako je do toga došlo.

“Za 8. mart sam uz tamburaše pjevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila”, započeo je priču Bojan i dodao:

“Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lijekovima za “bipolar” i bolove da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to htio. Ponijela me atmosfera, malo više popio i zamalo ‘ćao'”, rekao je pjevač za “Republiku”.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo