10°C
Mostar 16°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 13°C

14.04.2024 / 13:31 SHOW - Samozatajan par

Keanu Reeves i njegova djevojka ukrali svu pažnju na MOCA Gali 2024.

Keanu Reeves i njegova djevojka ukrali svu pažnju na MOCA Gali 2024.
Foto: Profimedia
Keanu Reeves i njegova djevojka Alexandra Grant pojavili su se na MOCA Gali 2024. u subotu navečer. 59-godišnji glumac i njegova pet godina mlađa partnerica pozirali su na crvenom tepihu i ukrali svu pažnju.

Strani mediji pišu da je inače samozatajni par kasnije razmjenjivao nježnosti. Posljednji put su u javnosti zajedno snimljeni u novembru 2023.



"Dobra stvar kod zaljubljivanja u odrasloj dobi je u tome što izgradite vlastitu karijeru prije no što veza počne. Tako je kod mene bilo. Osjećam se vrlo samouvjereno u svojoj vezi, osjećam se samouvjereno na crvenom tepihu i u paru i sama", rekla je ranije Alexandra za magazin People. Dodala je i da joj je Keanu velika motivacija.

Grant i Reeves rijetko se pojavljuju skupa na javnim događanjima, no kad se to dogodi, rado poziraju na crvenom tepihu. Njih dvoje bliski su godinama, a sarađivali su na knjizi Oda sreći, koju je napisao Reeves, a Grant ju je ilustrovala.

Tokom godina njihovo prijateljstvo pretvorilo se u romansu, ali o svojoj ljubavi ne vole govoriti javno. Alexandra je umjetnica i filantropkinja iz Los Angelesa, koja je održavala izložbe po cijelom svijetu. Rođena je u Ohiju, a od završetka koledža Swarthmore 1994. godine bavi se umjetnošću.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo