12°C
Mostar 17°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 16°C
Bihać 14°C

16.04.2024 / 10:39 SHOW - U junu

Kim Kardashian stiže u Beograd, postavila je nekoliko specijalnih uslova

Kim Kardashian stiže u Beograd, postavila je nekoliko specijalnih uslova
Foto: Vijesti.ba/Ilustracija

Srbijanski mediji pišu da će u junu u Beograd stići Kim Kardashian, jedna od najpopularnijih žena na svijetu.

Ona u srbijansku prijestolnicu stiže zbog otvorenja poslovnice njenog modnog brenda SKIMS. Stići će privatnim avionom iz Njemačke, gdje će prethodno sa svojim sinovima pratiti Evropsko prvenstvo u nogometu.

Kim će boraviti u predsjedničkom apartmanu jednog luksuznog beogradskog hotela, a pored vlastitog obezbjeđenja, imat će i dodatno obezbjeđenje. Bit će organizovana velika zabava u njenu čast kojoj će prisustvovati i poznate srbijanske ličnosti.

Kada je riječ o specijalnim zahtjevima, naglasila je da želi posjetiti Kalemegdan i Hram Svetog Save, a tražila da i da u apartmanu stalno bude svježe cvijeće te da joj 10 različitih automobila bude na raspolaganju u svakom trenutku kako bi mogla zavarati radozanale fotografe.

Kardashian je prvi put posjetila Srbiju 2017. godine, kada je s bivšim suprugom Kanyeom Westom, prijateljima i ekipom kanala Travel 1 obišla prirodni rezevat Uvac kako bi snimila emisiju o ljepotama prirode.

"Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo je imali priliku vidjeti, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lijepo i kulturno. Vidjelo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš, ali to nije željela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće - rakiju. Lijepa je žena, ugodna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom", izjavila je Slavka Nikolić, koja ju je ugostila.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo