8°C
Mostar 13°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 9°C

17.04.2024 / 11:42 SHOW - "Vežite se"

Melina otišla u Monako, Toni Bijelić je već tamo

Melina otišla u Monako, Toni Bijelić je već tamo
Ilustracija

Modna kreatorka Melina Džinović se nedavno razvela od pjevača Harisa Džinovića, sa kojim ima dvoje djece - kćerku Đinu i sina Kana.

Ona se gotovo uopšte ne oglašava, sem upada u porodičnu vilu kada su završili u policiji, povodom pomenute situacije, ali i izjava koje je do sada davao njen već bivši suprug, Haris.

Melina je odlučila da otputuje i razbistri svoje misli te se odlučila da svoj mir, makar na kratko, pronađe u Monaku u koji je stigla prošle nedjelje.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vrijeme kada i Harisova bivša supruga.

Bijelić koji je, trenutno u procesu razvoda sa pjevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju iz Monte Karla, te vidno raspoložen dodao opis:

- Dobro jutro.

Mnogima je bilo čudno da su se Melina i Toni našli u isto vrijeme na istom mjestu, ali komentari korisnika društvenih mreža su raznoliki, te određeni broj ljudi smatra da su se slučajno zadesili, te da je svako svojim poslom tu, da li radi odmora ili čak poslovnog pitanja. Ipak, drugi zbijaju šale zbog ove "koincidencije".

"Okej, znamo da ništa nije slučajno", "E sad se vežite jer ko zna kakav potres nas čeka, hahaha", "Nema šanse da je ovo slučajnost", neki su od komentara, piše Telegraf.

Posljednjih dana su u živi javnosti bili Melina i Haris Džinović, koji su stavili tačku na svoj brak nakon 22 godine.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo