17°C
Mostar 20°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 21°C
Bihać 18°C

21.04.2024 / 09:43 BiH - Video

Vozač autobusa i putnik se potukli zbog pasoša na putu iz Njemačke za BiH

Vozač autobusa i putnik se potukli zbog pasoša na putu iz Njemačke za BiH
Foto: YouTube

Internetom se ovih dana proširio snimak incidenta sa povratka jednog putničkog autobusa iz Njemačke za Bosnu i Hercegovinu.

Kako piše Crna-Hronika, svađa je izbila zbog pasoša, pa su se vozač autobusa i jedan putnik čak i fizički obračunali. Ostali putnici su bili svjedoci nemilog događaja.

Drama u autobusu oko pasoša nastala je kada je putnik na lokaciji između granica Hrvatske i Bosne i Hercegovine izgubio pasoš (GP Šamac).

Putnik, sa vozačem ali i ostalim prisutnim osobama u autobusu su zajedno tražili pasoš kojeg nisu mogli pronaći. Sa carinskom kontrolom, cijela drama trajala je oko 90 minuta.

Dvije putnice su pronašle pasoš između dva sjedišta, te su se tu tenzije smirile sve do prve pauze u Bosni i Hercegovini, gdje je prvo putnik napao vozača, pa je vozač fizički uzvratio.

Ostali putnici su sve to sa nevjericom posmatrali a jedan od njih uspio je snimio dio događaja. Nakon verbalnog ali i fizičkog obračuna, putnik i vozač nastavili su dalje prema krajnjoj lokaciji, piše Crna-Hronika.

Snimak sukoba je navodno star nekoliko sedmica.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo