20°C
Mostar 25°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 24°C
Bihać 21°C

22.04.2024 / 12:55 SHOW - Oglasila se na Instagramu

'Sad kad se zainatim': Đina Džinović najavila značajne promjene nakon razvoda roditelja?

'Sad kad se zainatim': Đina Džinović najavila značajne promjene nakon razvoda roditelja?
Foto: Arhiva
Poznata influenserka Đina Džinović u poslednje vrijeme privlači veliku pažnju medija, a nakon svih događaja zbog kojih je njena porodica u proteklom periodu bila u centru medijske pažnje, Đina je odlučila da uvede promjene u svoj život.

Đina Džinović svakom svojom objavom privlači veliku pažnju više od 100 hiljada ljudi koji je prate na društvenoj mreži Instagram. Ona nerijetko objavljuje raznovrstan sadržaj koji prikazuje njen svakodnevni život, a najviše pažnje fanova privlače njene atraktivne fotografije.

Influesnerka fotografijama svoje izvajane figure nerijetko ostavlja sve bez teksta i dok svi komentarišu njenu ljepotu, Đina je sada odlučila da napravi novu promenu kada je njen izgled u pitanju.
 
Naime, ona je sada na svoj Instagram „story“ napisala:

„Sad kad uzmem da se zainatim i smršam“, izjavila je ona, uprkos figuri na kojoj joj mnogi zavide.Inače, ova objava je naišla na mnogobrojne komentare, među kojima se istakao komentar njene drugarice, koji je Đina odmah podijelila:

„Samo ne jedi i stresiraj se“, savjetovala je drugarica Đinu.Inače, čini se da je cio prethdoni vikend za influenserku bio u znaku donošenja odluka, pa se jedan odnosio i na njenu aktivnost na društvenim mrežama. Naime, iako ona nerijetko objavljuje postove u kojima prikazuje svoju svakodnevnu rutinu, Đina je sada odlučila da poveća svoju aktivnost na društvenim mrežama.

„Ogiju da se zahvalim što ću postati aktivnija na društvenim mrežama očitana mi je bukvica“, izjavila je Đina, označivši svog prijatelja.Podsjetimo se, Đina je u poslednje vrijeme česta tema medija i to zbog razvoda njenih roditelja pjevača Harisa Džinovića, i kretakorke Meline Džinović, koji je uzdrmao javnost.

Nakon razvoda para koji je bio u braku više od 20 godina, pojavile su se mnoge priče o tome kako su njihova deca, Đina i sin Kan, podenli razvod roditelja, pa se sada svi pitaju da li su nedavne odluke o promjenama uzrokovane upravo nedavnim događajima.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo