27°C
Mostar 32°C
Tuzla 31°C
Banja Luka 32°C
Bihać 26°C

13.05.2024 / 16:29 Tenis - Konačno se oglasila

Misterija italijanske teniserke, iznenada završila karijeru

Misterija italijanske teniserke, iznenada završila karijeru
Camila Giorgi

Camila Giorgi, poznata italijanska teniserka, iznenada je odlučila da završi karijeru, a to čak nije ni objavila sama. To je bio prvi znak da nešto nije u redu.

Camila je odlučila da prestane sa teniskom karijerom, te da se posveti modelingu i biznisu sa donjim rubljem nakon iznenadnog kraja.

Italijanski list „Gazzetta dello Sport“ sada prenosi da teniserka ima nekoliko miliona duga na ime poreza. U karijeri je zaradila nešto preko šest miliona dolara od tenisa.

Italijanska vlast je sada navodno traži, a ovaj list piše da je riječ o „misteriji“, te da je „nestala bez traga“. I to ne samo ona.

Povela je sa sobom na do sada nepoznatu lokaciju majku Claudiju, oca Sergija i braću Amadeusa i Leandra.

Odlučila je u jednom trenutku da se oglasi na Instagramu.

„Za više vijesti pratite moj Instagram. Sve što izlazi u javnost je laž, toliko je netačnih informacija o mojim planovima. Veselim se što ću s vama podijeliti informacije o onome što slijedi. Prava je sreća s vama dijeliti život. Nastavimo zajedno ovo putovanje“, napisala je Italijanka.

Pomenuti list pretpostavlja da je trenutno u Argentini, zemlji njenog oca, iako posljednji tragovi govore da je bila u San Diegu u SAD. Italijanski novinari i WTA su pokušali da je kontaktiraju, ali se nije javila.

Njena porodica u Italiji nema nekretnine, već je sve iznajmljeno.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo