13°C
Mostar 18°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C

14.05.2024 / 12:04 Muzika i Film - Prevara i propaganda

Sveštenik o Eurosongu: Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu...

Sveštenik o Eurosongu: Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu...
Foto: Vijesti.ba/Ilustracija
Hrvatski sveštenik Tomislav Lukač, koji je smješten u oratoriju na Jarunu, osvrnuo se na ovogodišnje izdanje Eurosonga.

Kao što je već dobro poznato, tamo je pobijedio Nemo, švicarski predstavnik koji se deklariše kao nebinarna osoba, a na drugom je mjestu završio hrvatski predstavnik Baby Lasagna, koji je od publike dobio najviše glasova.

@dontomolukac Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu i uskoro želi zasnovati svoju obitelj… Kao kršćani ljubimo i Nemu i Bambi jer je Isus ljubio i najpotrebitije, ali ovo je žešća prevara i propaganda! #ironija #eurosong #babylasagna #eurovision #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest original sound - dontomislavlukac

"Naravno da nije pobijedio katolik koji ima zaručnicu i uskoro želi zasnovati svoju obitelj… Kao kršćani ljubimo i Nemu i Bambi jer je Isus ljubio i najpotrebitije, ali ovo je žešća prevara i propaganda", napisao je Lukač u opisu jednog videa koji je objavio na TikToku.

"Nekad su djeca gledala potragu za Nemom. Danas djeca gledaju potragu za spolom. Napredujemo", dodao je u videu i zapljeskao.

Sveštenika Lukača na TikToku prati više od 62.000 ljudi. Na društvenoj mreži redovno objavljuje snimke u kojima komentariše razne teme.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo