24°C
Mostar 29°C
Tuzla 29°C
Banja Luka 28°C
Bihać 24°C

14.05.2024 / 16:41 SHOW - "Usta na usta"

Hrvatski svećenik zaprepašten pjesmom Bube Corellija: Feministkinje, zašto ovo dopuštate?

Hrvatski svećenik zaprepašten pjesmom Bube Corellija: Feministkinje, zašto ovo dopuštate?
Foto: Vijesti.ba
Hrvatski svećenik Tomislav Lukač na TikToku komentariše razne teme, pa tako i Eurosong, a u jednoj se snimci osvrnuo na hit Usta na usta bosanskohercegovačkog repera Bube Corellija.

"Zašto u današnje vrijeme svaka pjesma da bi bila popularna mora na površan i vulgaran način govoriti o ženskom tijelu?", upitao je dok je slušao stihove pjesme, a zatim se obratio feministkinjama.

@dontomolukac Usta na usta - Buba Corelli  Izazov za tebe na kraju videa! #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - dontomislavlukac

"Drage feministkinje, koje se borite za ženska prava, zašto ovo dopuštate? Zašto se ne pobunite?", upitao ih je pa pročitao stihove pjesme.

"Pijana se mazi s konobaricom, zna šta me pali’. Znači, ljudi, jesmo mi svjesni šta mi riskiramo slušati i šta mi riskiramo pjevati? Mi riskiramo pjevati to da nam je privlačno da nam se cura koja nam se sviđa mazi s konobaricom", rekao je pa pustio stihove:

"Nije tu da se uda, ne bi vezu ni muža, samo bez obaveza posteljinu gužva".

"Nažalost, opet prepovršno jer ne znam koliko neko cijeni svoje tijelo ako mu nije problem dati ga nekome koga je upoznao tu istu večer", zaključio je pa zatim izazvao pratitelje da mu u komentarima napišu jednu dobru pjesmu koju bi slušali u izlasku, a prijedloga nije nedostajalo.

"Edo Majka: Šverc komerc", "Bajaga: Tišina", "Voyaga: Svrati", "Devito: Uh", "Grše: Suza" i "Desingerica x Djekson: Penetraccia", samo su neki od komentara.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo