27°C
Mostar 32°C
Tuzla 31°C
Banja Luka 32°C
Bihać 26°C

15.05.2024 / 09:22 Tenis - Na 25.000 kvadrata

Braća Dodig u Međugorju otvaraju ogroman teniski centar

Braća Dodig u Međugorju otvaraju ogroman teniski centar
Foto: Općina Čitluk

Dodig Tennis Center (DTC) uskoro u Međugorju otvara svoja vrata kao revolucionarni sportski kompleks od 25.000 m2 koji će promijeniti pejzaž tenisa u Hercegovini, na Balkanu i izvan njega.

Ovaj projekt, vođen ambicijom braće Dodig – Ivana, Željka i Mladena-Miše, teži postati simbol inovacije, strasti prema tenisu i posvećenosti izvrsnosti, navodi se na službenim stranicama Općine Čitluk.

Dodig Tennis Center će nuditi šest modernih teniskih terena opremljenih najsuvremenijom opremom. Pet terena s tvrdom podlogom, od kojih je jedan Central Court, i jedan teren sa zemljanom podlogom. DTC će imati i četiri padel terena koji pružaju nevjerojatno iskustvo ljubiteljima ovog sve popularnijeg dinamičnog sporta. U planu je i natkrivanje terena kako bi se omogućila cjelogodišnja upotreba i organizacija profesionalnih takmičenja.

"Glavni centralni teren – Central Court, srce Dodig Tennis Centra, dizajniran je kao mjesto gdje će se rađati nove legende tenisa. S ovom suvremeno opremljenom arenom od 1.200 m2, koja nudi spektakularan pogled na igru s 2.000 sjedećih mjesta, DTC obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje", poručili su.

Osim sportskog sadržaja, DTC će imati i apartmane, clubhouse, barove, restorane, fitness centar, saune, muzej, shop, više lounge zona te multifunkcionalne prostore.

"Dodig Tennis Center nije samo sportski kompleks, već vizionarski projekt braće Dodig koji teži postati epicentar teniskog svijeta u ovom dijelu Europe i globalno prepoznato odredište za sve ljubitelje tenisa. Sa sedam Grand Slam naslova, srebrnom medaljom na Olimpijskim igrama, pobjednikom Davis cupa te brojnim drugim uspjesima, Ivan Dodig i njegova obitelj postavljaju temelje za budući uspjeh centra", zaključili su.

(Vijesti.ba/FENA)

Izdvajamo