17°C
Mostar 23°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 21°C
Bihać 20°C

16.05.2024 / 13:14 SHOW - Problemi u odnosu

Razvode se Ben Affleck i Jennifer Lopez?

Razvode se Ben Affleck i Jennifer Lopez?
Foto: X

Razvod jednog od najpopularnijih hollywoodskih parova potresa je svijet poznatih. Ben Affleck je navodno odlučio prekinuti brak s pjevačicom Jennifer Lopez, a izvor blizak paru navodno je potvrdio da se već "preselio iz njihovog zajedničkog doma".

Ranije su fanovi primijetili da Ben i Jennifer već sedmicama nisu provodili vrijeme zajedno. Glumac nije bio prisutan na Met Gali sa svojom suprugom 6. maja, iako je ona bila ovogodišnji domaćin događaja. Benovo službeno objašnjenje zašto nije prisustvovao Met Gali bilo je da je zauzet snimanjem filma "The Accountant 2". Međutim, izvor In Toucha tvrdi da je odlučio razvesti se od poznate pjevačice.

"Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerovatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolisati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor, prenose Žene.ba.

Par, koji je već jednom bio u vezi pa su razvrgnuli zaruke 2003. godine, i onda se ponovno spojili gotovo 20 godina kasnije, već je ranije imao problema u odnosu jer su se na različite načine nosili sa slavom. Jennifer se puno bolje nosila s medijskom pozornošću, dok je Ben uvijek od nje bježao. U dokumentarcu The Greatest Love Story Never Told pjevačica je također otkrila da se teško nose s pažnjom javnosti i da tu moraju praviti kompromise.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diana (@jlosgolden)

Tada je Jennifer izjavila: 'Mislim da Benu nije baš ugodno što ja ovo radim, ali on me ne može spriječiti'."

Prema riječima izvora ''Ben nikada nije htio uništiti Jenniferine snove ili joj reći da ne može učiniti nešto što bi joj pomoglo u karijeri, iako ga ona prilično kontroliše."

"Čekali su gotovo dvadeset godina da ponovo budu zajedno, ali na kraju jednostavno nisu uspjeli", tvrdi izvor i nastavlja: "Oboje su rekli da su sazreli i da su učili na svojim greškama, ali neki od većih problema koji su ih i prvi put razdvojili ostali su isti."

Podsjetimo, Ben i Jen prvi su put započeli ljubavnu vezu ranih 2000-ih, a samo nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati, otkazali su vjenčanje. Ostali su zajedno do januara 2004. godine, a tada je uslijedio konačan kraj. Pomirili su se skoro 20 godina kasnije, 2021. godine, te zatim konačno vjenčali u julu 2022. godine, ali ako su ova nagađanja istinita, velikoj ljubavi došao je konačan kraj.

(Vijesti.ba/Zene.ba)

Izdvajamo