17°C
Mostar 23°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 21°C
Bihać 20°C

18.05.2024 / 11:00 Fudbal - Prijetio

Adem Ljajić u centru velikog skandala: 'Sve ću vas pobiti kao paščad!'

Adem Ljajić u centru velikog skandala: 'Sve ću vas pobiti kao paščad!'
Foto: Vijesti.ba/Ilustracija
Srbijanski mediji donose vijest da je fudbaler Novog Pazara Adem Ljajić sinoć napravio skandal u beogradskom hotelu Holiday Inn.

Recepcioner ovog hotela Nenad Živković (49) pozvao je rano jutros policiju i prijavio da ga je napao fudbaler Adem Ljajić, koji je smješten u hotelu.

Prema prijavi, recepcioner hotela je napadnut nakon što je Ljajić ušao u recepciju, uhvatio Živkovića za kragnu i prijetio batinama.

Mediji u Srbiji pišu da je Adem Ljajić (33) sa još jednim nepoznatim licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju. Njih dvojica su htjeli ući u bar, ali im je recepcioner rekao da on ne radi, nakon čega je Adem ušao u šank.

Tu ga je Ljajić vrijeđao, prijetio mu i uhvatio za revere, dok je nepoznato lice takođe vrijeđalo i prijetilo recepcioneru.

Za vrijeme dovođenja prijetio je patroli da ih je vidio i da će ga zapamtiti, a po dolasku u PS prijetio je riječima: “Sve ću vas pobiti kao paščad”.

Adem Ljajić je smješten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbjeđenja objekta smještaja ekipe.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo