21°C
Mostar 29°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 19°C
Bihać 14°C

24.05.2024 / 09:38 SHOW - Rasizam na crvenom tepihu?

Pjevačica prekinula šutnju o incidentu u Cannesu, otkriveni detalji svađe sa zaštitarkom

Pjevačica prekinula šutnju o incidentu u Cannesu, otkriveni detalji svađe sa zaštitarkom
Foto: Agencije
Pjevačica Kelly Rowland prekinula je šutnju o incidentu s crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu, čija je snimka vrlo brzo obišla svijet.

Ova 43-godišnja bivša članica Destiny‘s Childa je tvrdila da postoje druge žene koje nisu izgledale poput nje, a koje su tretirane drugačije.

- Žena zna što se desilo. Znam što se desilo - rekla je i dodala kako i ona "ima granicu i to je to".

- Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu - dodatno je pojasnila što se desilo kada je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio", u crvenoj lepršavoj haljini. Tada su mnogi primijetili da se posvađala s članicom osiguranja.Naime, zaštitarka je podigla ruku kako bi je odvela do mjesta događaja, a Kelly je reagovala podosta bijesno. Podigla je prst kako bi opomenula ženu pred gomilom prisutnih. U toj situaciji, činilo se da zaštitarka mahnito odgovara Kelly, koja se oštro okrenula i nastavila svoju tiradu dok se penjala ostalim stepenicama.

Inače, stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je što je Kelly zapravo rekla tokom burne interakcije s Francuskinjom.

Tvrdi da je interakcija započela kad joj je zaštitarka stala na haljinu, na što joj je Kelly odgovorila: "U redu je". Međutim, članica osiguranja je onda rekla još nešto, što je izazvalo veliku promjenu raspoloženja kod Kelly koja ju je upozorila da ne razgovara tako s njom.

- Nisi mi ti mama - vikala je.

Izvori bliski pjevačici otkrili su da je do svađe došlo jer su članovi osiguranja bili agresivni.

- Osobe kojima je posao pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Kelly je to pokušala ignorisati. Prekipjelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavaoce i pomagala paparazzima da je slikaju - rekli su za Daily Mail, te dodali da pjevačicu nije briga hoće li ispasti diva, jer se zalaže za sebe i postavlja jasne granice.

Doduše, ovo nije jedini iznenađujući potez Kelly Rowland u posljednje vrijeme. Pjevačica je ranije u februaru napustila gostovanje u showu "Today". U početku se vjerovalo da nije bila zadovoljna garderobom, ali u međuvremenu su izvori potvrdili da je napustila show zbog nepoštovanja suvoditeljice, koja ju je "agresivno" ispitivala o nekadašnjoj kolegici Beyonce, umjesto o novom filmu koji je trebala promovisati, javlja Jutarnji.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo