32°C
Mostar 38°C
Tuzla 38°C
Banja Luka 36°C
Bihać 32°C

25.05.2024 / 16:07 SHOW - Briga za psiho-fizičko zdravlje

Izvori bliski Kate: Ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti do kraja 2024. godine

Izvori bliski Kate: Ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti do kraja 2024. godine
Foto: AFP
Najnovije informacije o Kate Middleton zabrinule su ljude. Naime, izvori bliski Kensingtonskoj palači otkrili su za britanski Daily Beast da se princeza od Walesa neće pojavljivati u javnosti sve do kraja 2024. godine.

"Velik broj zaposlenika treba znati tačan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine", rekao je izvor.

Za isti medij progovorio je i prijatelj blizak princu i princezi od Walesa, koji tvrdi da je u pozadini briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje.

"Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje", navodi.
 
"Čim škola završi, porodica seli u Sandringham", dodao je.

Nagađa se ni kako će princ William iduće sedmice uzeti kratak odmor od svih kraljevskih dužnosti i provesti školske praznike sa svojom djecom. Vrlo je vjerovatno kako će se porodica uputiti u Anmer Hall, svoj dom u Norfolku.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo