12°C
Mostar 16°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 15°C
Bihać 13°C

26.05.2024 / 10:17 SHOW - Revolt kod mnogih

VIDEO / Agresivno i histerično ponašanje glumice, izbacili je sa crvenog tepiha

VIDEO / Agresivno i histerično ponašanje glumice, izbacili je sa crvenog tepiha
Foto: X
Snimak koji kruži društvenim mrežama izazvao je revolt kod mnogih, a na snimku se vidi agresivno i histerično ponašanje glumice, voditeljke i Mis Dominikanske Republike 2007. godine.

Ona je, kako se na samom snimku može vidjeti, imala sukob sa pripadnicom obezbjeđenja dok je šetala crvenim tepihom.


Pojedini osuđuju ponašanje manekenke Masijel Taveras, a drugi je brane i tvrde da je žena iz obezbjeđenja imala problema i sa drugim gostima, poput Keli Rouland.

Masijel se nije oglašavala povodom ovog incidenta, dok je Đanina Azar, dizajnerka haljine koju je manekenka nosila, objasnila putem društvenih mreža šta se zapravo dogodilo.

"Nisu je izbacili, ona je prošetala crvenim tepihom spektakularno, ali na ulazu u pozorište gdje se prikazivao film, nastao je problem zbog šlepa (haljine) koji je bio izuzetno dug", komentarisala je dizajnerka u objavi na svom Instagram nalogu.

Kako je Azar navela, žena iz obezbjeđenja pokušala je da ubrza Masijel dok je prolazila crvenim tepihom, što je izazvalo njeno nezadovoljstvo.

"Nepristojna pripadnica obezbjeđenja je htjela da ona uđe trčeći u pozorište, a treba ostaviti prostor i poštovati umjetnika da se kreće polako, a ne kako oni zahtjevaju", rekla je ona, prenosi "b92".

(Vijesti.ba)

Izdvajamo