20°C
Mostar 27°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 18°C
Bihać 15°C

26.05.2024 / 13:09 Zanimljivosti - Obukao odjeću bake

Maturant iz Bijeljine odabirom nesvakidašnjeg stajlinga postao hit na internetu

Maturant iz Bijeljine odabirom nesvakidašnjeg stajlinga postao hit na internetu
Foto: BN TV
Jedan maturant iz Bijeljine došao je na matursko veče Poljoprivredne i medicinske škole u nesvakidašnjoj garderobi.

Naime, neimenovani momak je obukao ni manje ni više nego odjeću svoje bake – šarenu košulju i crni vuneni prsluk, a hit stajing je zaokružio sa maramom na glavi.


“Ja sam Anđelka Šušik“, rekao je momak, koji je ovako pokazao svoju kreativnost na malo drugačiji način.

On je brzinom svetlosti postao internet zvijezda nakon što je isječak reportaže sa BN televizije osvanuo na društvenoj mreži X.

Duhoviti maturant predstavio se kao baka Anđelka, a onda je otkrio zašto je na maturu došao sa svojim „unucima“, odnosno dvojicom drugara koji su takođe bili odjeveni u originalnim muškim odjelima.

„Ovo su moji unuci što sam ih ja othranila, njih sam izabrala za pratnju. Meni je jako drago, ovo do sada niko nikada nije uradio. Ovo su moja djeca, ovo je meni sve u životu“, rekao je momak najprije ližući svoj prst i brišući obraz jednom „unuku“.

Na kraju je dobio i zagrljaj od „unuka“ – nakon što je odglumio da plače od sreće. Ovaj snimak je odmah postao viralan, a internet se usijao od komentara.

„Hahaha ludim“, „Kakav kralj“, „Drugačiji od svih. Originalno. Al’ kad liznu prst pa obrisa obraz“, „Meni je ovo top, toliko sam se ismijala“, „Meni je ovo vrhunska fora, posebno kad lize prst i briše „unuka“, samo su neki od komentara oduševljenih korisnika.

Međutim, bilo je i onih kojima se ova for a nije dopala.

"Ovo je sve samo nije duhovito“, „Uf, baš loš humor“.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo