18°C
Mostar 23°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 22°C
Bihać 18°C

27.05.2024 / 09:20 Događaji / Promo - 5. jula u Konjicu

Poslovna utrka koja spaja sport i biznis, uz nezaboravni after party – Garden City Business Run

Grad Konjic će 5. jula 2024. godine, s početkom u 18:30 sati, u okviru međunarodnog festivala 'Konjic Summer Fest', s ponosom ugostiti učesnike druge hercegovačke poslovne utrke pod nazivom 'GARDEN CITY BUSINESS RUN'.

Ovaj događaj, koji obuhvata stazu dužine 4800 metara, predstavlja jedinstvenu priliku za kompanije iz Bosne i Hercegovine i regije da se okupe i sudjeluju u sportskom duhu zajednice.

Ova utrka nije samo sportski događaj, već i prilika za poslovne ljude da se povežu i izgrade poslovne odnose u opuštenom i dinamičnom okruženju. Utrka je namijenjena poslovnim entuzijastima i promoviše timski rad, zdravu konkurenciju i tjelesnu aktivnost, ali i druženje prije i nakon utrke.

Pored kotizacija za učesnike, ove godine uvedene su i propusnice za navijače. Svaka kompanija može prijaviti svoje trkače, ali i navijače koji će ih bodriti tokom utrke. Kotizacija za trkače iznosi 60,00 KM, a uključuje unikatni DRY-SKIN dres u bojama i logom kompanije, medalju, okrepu u toku i nakon utrke, propusnicu za zabavni dio nakon utrke, kao i poklone sponzora. Kotizacija za navijače iznosi 30,00 KM a ista uključuje unikatni DRY-SKIN dres u bojama i logom kompanije kao i propusnicu za zabavni dio nakon utrke.

Poseban dio ovog događaja je after party koji će se održati u Garden City-u nakon utrke. After party pruža priliku svim učesnicima i navijačima da se opuste, druže i uživaju u opuštenoj atmosferi, uz muziku, osvježenja i posebne aktivnosti koje su pripremili organizatori.

Noviteti i poboljšanja

Ove godine, u saradnji sa Poslovnim novinama i Klubom 100, uvodimo novitete i bolju organizaciju. Ova saradnja omogućava unapređenje cjelokupnog događaja, osiguravajući da svaki učesnik i navijač doživi vrhunsko iskustvo.

Unikatni dresovi

Svaka prijavljena kompanija dobije unikatni DRY-SKIN dres u bojama i sa logom svoje kompanije za sve predstavnike. Ovi dresovi nisu samo sportska oprema, već predstavljaju identitet kompanije i ponos njenih zaposlenika, čineći svaki korak utrke još posebnijim.

Prijave su otvorene još 20 dana, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju. Ova posebna utrka pruža jedinstvenu priliku za poslovne ljude da se povežu u sportskom i prijateljskom okruženju, te da uživaju u ljepotama Konjica i zajedništvu koje ovaj događaj donosi.

Organizatori 'Konjic Summer Fest'-a pozivaju sve zainteresirane kompanije i njihove timove da se prijave i budu dio ovog jedinstvenog događaja koji spaja sport, zabavu i poslovne prilike.

Za više informacija i prijavu, posjetite službenu web stranicu festivala https://www.ksf.ba/utrke/business-run


(Vijesti.ba)

Izdvajamo