21°C
Mostar 30°C
Tuzla 27°C
Banja Luka 28°C
Bihać 23°C

09.06.2024 / 07:29 SHOW - "Zvezde Granda"

Šejla Zonić nakon pobjede otkrila kroz kakvu je borbu prošla tokom takmičenja

Šejla Zonić nakon pobjede otkrila kroz kakvu je borbu prošla tokom takmičenja
Foto: Grand.rs
Šejla Zonić pobjednica je takmičenja „Zvezda Granda 2024“, a svoje prve utiske nakon finala podijelila je sa publikom.

Ona je bez razmišljanja otkrila da li je očekivala pobjedu kada se prijavila za takmičenje.

- Samo ću da kažem da sam ostvarila ono za šta sam se borila i trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo da ćemo pobijediti, tako da lagala bih kada bih rekla da nisam – istakla je Šejla.Talentovana pjevačica sa osmijehom na licu otkrila je kome je posvetila veliku pobjedu.

- Posvećujem svom trudu, radu i zalaganju, ali naravno i svom suprugu i svojoj porodici. Bilo je izazovno i naporno, pogotovo kada su snimanja bila baš često, ali vrijedelo je – rekla je za Grand.

Pobjednica je otvoreno govorila o tome kako je bilo nositi teret favorita u najgledanijem muzičkom takmičenju.

- To je veliko breme, kada nosite tu titulu favorita i imate odgovornost prvo prema sebi, a onda prema svim ljudima koji očekuju od vas da ste na svakom nastupu briljantni – rekla je Šejla, a zatim dodala kako bi opisala sebe svim onima koji je ne poznaju:

- Jedan veliki borac i neko ko je vjeran sebi i svojim moralnim načelima, ambiciozna i puna ljubavi. Inače, ponosna sam na svoju publiku i na sve koji su glasali za mene. Stvarno se od srca zahvaljujem i hvala vam svima.

Šejla je u finalu bila veliki favorit, a mentor joj je bila Svetlana Ceca Ražnatović, te je otkrila koji je najdragocijeniji savjet koji je dobila od nje.

- Bilo je puno lekcija, znam da mi je uvijek govorila da ne budem skromna, pokaži ono što jesi i budi autentična – istakla je ona.

Pobjednica je otkrila kako reaguje na to što je često porede sa Džejlom Ramovićem uz pitanje „Da li je Šejla nova Džejla?“

- Nisam još čula da me porede sa Džejlom. Ona je mlađa koleginica i ja je poštujem zbog svega što ona radi i pratim njen rad, ali smatram da svako treba da gradi karijeru pod svojim imenom, a ne pod nečijim – rekla je Zonić, pa otkrila kakva će biti njena prva pjesma:

- Neće biti sevdalinka, biće nešto modernije prikladno za mene i ovo što ja jesam.

Podsjetimo, bh. pjevačica je osvojila 132.047 glasova publike, od ukupno 530 hiljada pristiglih.

Ona je deveti takmičar iz BiH koji je pobijedio u takmičenju, a ove godine pobjednik osvaja statuu, pjesmu, automobil Škoda Kamiq kao i kompletan marketing.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo