19°C
Mostar 24°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 23°C
Bihać 19°C

11.06.2024 / 16:48 Muzika i Film - 20. jula

Jala Brat pozvao fanove iz Dalmacije na trap spektakl Šubićevac live u Šibeniku

Jala, Buba i Hiljson Mandela 20. jula zajedno na sceni stadiona Šubićevac

„Ekipa, veliki pozdrav od Jale, gledamo se 20.7. u Šibeniku! Ljubi vas brat. Vodim vam i Coru“, poručio je Jala Brat brojnim fanovima iz Dalmacije ususret velikom koncertu u Šibeniku na festivalu Šubićevac live na kojem će mu se na stadionu Šubićevac pridružiti Buba Corelli i Hiljson Mandela.

HNK Šibenik ovog ljeta otvara novu glazbenu priču u Šibeniku s festivalom Šubićevac live koji se održava na stadionu Šubićevac, a na kojem će 6. srpnja pjevati Tony i Nina, 20. jula Jala Brat, Buba Corelli i Hiljson Mandela, a a za spektakularnu festivalsku završnicu 23. augusta pobrinut će se Voyage, Nucci, 2x Šihta i Podočnjaci.

Na drugom festivalskom koncertu očekuje se prava trap ludnica i dolazak fanova iz svih dijelova Dalmacije, ali i drugih hrvatskih gradova.

Ovaj popularni dvojac posljednjih godina vrlo ozbiljno trese i balkansku i hrvatsku trap scenu.

Jala i Buba već dugo su sa svojim originalnim i ekstravagantnim muzičkim uratcima vladari You Tube trendinga, a na billboardovoj Croatia Songs listi najslušanije muzike u Hrvatskoj su sveprisutni već posljednje dvije godine.

Trap i hip-hop lideri Jala Brat i Buba Corelli sa svojim su hitovima postali simbol muzičkog ukusa cijele jedne generacije, pa ne sumnjamo da će dobro protresti scenu stadiona Šubićevac.

Ulaznice za sve koncerte festivala Šubićevac live u prodaji se mogu pronaći u sistemu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u mreži Eventima, a za prvi od dva trap spektakla s Jala Bratom, Bubom Corellijem i Hiljsonom Mandelom na direktnom linku:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/subicevac-live-sibenik-stadion-1422424/performance.html

Posjetioci mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 Eur, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 Eur) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 Eur) i VIP Silver (35,00 Eur) koje uključuju mjesto za stolom od 4 osobe.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo