16°C
Mostar 24°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 24°C
Bihać 18°C

12.06.2024 / 08:50 Muzika i Film - Poruka kritičarima

Šejlin suprug oštro odgovorio: Ne šaljite nam te linkove, a koncerta u Tuzli možda neće ni biti

Šejlin suprug oštro odgovorio: Ne šaljite nam te linkove, a koncerta u Tuzli možda neće ni biti
Foto: Zvezde Granda
Šejla Zonić je proteklog vikenda pobijedila na Zvezdama Granda i trenutno je top tema javnosti u našoj zemlji.

Nakon mnogobrojnih čestitki, pojedini su Šejli uputili i negativne komentare jer je bila u timu Svetlane Cece Ražnatović, udovice ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

S obzirom da se uveliko govori o Šejlinom pobjedničkom koncertu u Tuzli, pojavile su se špekulacije da bi na njemu mogla gostovati i Ceca, što se publici u BiH nije dopalo.

Tim povodom odlučio je reagovati i Šejlin suprug Armin Zonić, uz poruku da neće dozvoliti da se "preko njihovih leđa širi mržnja".

"Zamolio bih sve svoje pratitelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gdje poznati i nepoznati profili vrijeđaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti", započeo je svoje obraćanje, pa nastavio rekavši da je Šejla u finalu optjevala dvije bosankse sevdalinke:

"Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju državu na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koji imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa".

Armin je priznao i da pobjednički koncert u Tuzli uopšte nije toliko izvjestan.

"I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobjednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi".

Šejlin suprug je za kraj poručio:

"Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti život bude lakši, bolji, sretniji".


(Vijesti.ba)

Izdvajamo