12.06.2024 / 12:48 Muzika i Film - Cijena slave

Billie Eilish otvorila dušu: Izgubila sam sve prijatelje kada sam postala slavna

Billie Eilish otvorila dušu: Izgubila sam sve prijatelje kada sam postala slavna
Foto: X
Američka muzička zvijezda Billie Eilish je u BBC-jevom podcastu "Miss Me" podijelila negativne strane slave, te otkrila da je zbog nje izgubila prijatelje.

Govoreći o tome, Eilish je priznala da je izgubila sve svoje prijatelje kada je postala svjetski poznata sa samo 14 godina.

Ona je to povezala sa novim životnim putevima i pogledima, zbog kojih se više nije mogla poistovijetiti sa svojim prijateljima.

“Odjednom sam bila slavna i nisam više mogla da se poistovjetim sa drugima. Bilo je teško. Zaista teško”, istakla je ona.

Jedan od problema sa kojim se suočila je i što je često bila okružena ljudima koji su duplo stariji od nje.

“Bio je moj 20. rođendan i sjećam se da sam pogledala prisutne u prostoriji i to su bili samo ljudi koje sam zaposlila. I svi su bili 15 ili više godina stariji od mene”, prisjetila se Eilish.

Muzičarka dodaje da je sada ponovo u kontaktu sa svojim starim prijateljima i trudi se da ponovo izgradi odnos sa njima.

“Prije tačno godinu dana sam se ponovo povezala sa gomilom starih prijatelja i sada ih imam puno. Sada imam ekipu. Mogla bih da zaplačem zbog toga. To je najljepša stvar koja mi se desila”.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo