21°C
Mostar 26°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 25°C
Bihać 20°C

15.06.2024 / 10:50 SHOW - Nedavno se vjenčao

Sergej Trifunović: Brak je za mnoge zatvor i ne riješava nikakve probleme

Sergej Trifunović: Brak je za mnoge zatvor i ne riješava nikakve probleme
Foto: Instagram
Srpski glumac Sergej Trifunović prije mjesec dana se oženio s producenticom Isidorom Mijanović, a sada je progovorio o tome šta mu brak predstavlja.

Glumac je dao prvu izjavu o braku, osvrnuvši se pritom na savjet Gorana Bregovića.

"Kaže on: 'Šta, brak? Nemoj prije pedesete, ne valja ni za tebe, ni za ženu ni za dijete, nemoj prije pedesete.' Tako da sam ja zapravo poslušao Bregovića", rekao je Trifunović.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)


Dodao je da nije ispravno ulaziti u brak misleći da ćete tako riješiti svoje probleme. "Brak je za mnoge zatvor. Znači, brak sam po sebi ne riješava nikakve vaše probleme ako ih imate. Morate se pozabaviti problemima i bolje da u brak uđete bez njih", rekao je glumac.

Podsjećamo, glumac je zaprosio Isidoru na njen rođendan krajem marta, a za vikend su se i vjenčali u crkvi. Tom prilikom organizovali su i ručak za porodicu, dok u septembru planiraju veliko vjenčanje. Inače, Isidora se bavi režiranjem muzičkih spotova, pišu srpski mediji, a ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 12.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo