19.06.2024 / 17:41 Muzika i Film - Obradovao mališane

Baby Lasagna posjetio bolnicu kojoj je donirao nagradu od Vlade

Baby Lasagna posjetio bolnicu kojoj je donirao nagradu od Vlade
Foto: X
Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, posjetio je danas Kliniku za dječje bolesti Zagreb čijem je Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" donirao dio novčane nagrade koji mu je Vlada Republike Hrvatske dodijelila za uspjeh na Eurosongu.

Donirana sredstva namijenjena su za opremanje Odjela za protočnu citometriju, saopšteno je iz KDB-a Zagreb.

Odjel se koristi visokodiferentnim pretragama uzoraka kojima prati brojne hematološke i imunološke bolesti dječje dobi, a koje su važne i kritične za odabir optimalne terapije i adekvatnu skrb malih pacijenata iz područja cijele Hrvatske.

Direktor Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić prilikom posjete je još jednom zahvalio na donaciji ovom pjevaču iz Umaga, te dodao da su mali pacijenti njegovi veliki fanovi i da željno iščekuju njegov novi dolazak.

Vlada RH dodijelila je Marku Purišiću novčanu nagradu od 50.000 eura za uspjeh na Eurosongu, a on je nagradu odlučio donirati pedijatrijskim onkološkim i hematološkim odjelima u Zagrebu.

Jedan od njih je Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić" pri Klinici za dječje bolesti Zagreb.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo