22.06.2024 / 07:51 Muzika i Film - Dva koncerta

U Jajcu počinje drugo izdanje Kraljevskog festivala zabave

U Jajcu počinje drugo izdanje Kraljevskog festivala zabave
Foto: Vijesti.ba

Večerašnjim koncertom Crvene jabuke započinje iščekivani Kraljevski festival zabave u Jajcu koji se ove godine održava po drugi put i to u subotu 22.6. i nedjelju, 23.6.

Nakon nastupa Crvene jabuke u subotu, u nedjelju će svoj premijerni koncert u Jajcu održati Tomislav Bralić i klapa Intrade, a oba koncerta popularnih izvođača započet će u 21h.

Žera i Crvena jabuka u Jajce stižu neposredno nakon objave svog novog studijskog albuma „Mirišu jabuke". A Tomislav Bralić i klapa Intrade su prije nekoliko dana predstavili svoj najnoviji singl „Da mi je sad". Pjesma koja dolazi nakon uspjeha singla „Miruj, srce" s početka ove godine, donosi dašak pozitivne energije kao stvorene za vruće ljetne dane, a klapa ne sumnja da će se svidjeti njihovoj publici.

Plato uz jedinstven Plivski vodopad već se protekle godine pokazao kao jedinstvena ljetna pozornica koja će i ove godine uz jaka imena estrade privući mnogobrojnu publiku.

Uz sve adute koje Jajce već ima zbog prirodnih ljepota i kulturne baštine po kojoj je ovaj Kraljevski grad nadaleko poznat, Jajce svakog ljeta mami brojne posjetitelje s bogatim programom Doživi ljeto u Jajcu koji obiluje kulturno-umjetničkim, zabavnim i sportskim sadržajima. Kraljevski festival zabave samo je jedan dio programa Doživi ljeto u Jajcu 2024., a već se protekle godine pokazao kao pun pogodak. Ove se godine očekuje posebno velik broj posjetitelja festivala, što potvrđuje da će ovaj festival izrasti u novu muzičku tradiciju grada Jajca.

Svi fanovi Crvene jabuke i ljubitelji dalmatinske klapske pjesme još uvijek stignu kupiti svoje ulaznice za ovogodišnji Kraljevski festival zabave u Informativnom centru Jajce i online na platformi Entrio.ba.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo