32°C
Mostar 38°C
Tuzla 38°C
Banja Luka 36°C
Bihać 32°C

22.06.2024 / 18:00 SHOW - Planetarna zvijezda

Jennifer Lopez uživa u Italiji dok Ben Affleck provodi vrijeme sa sinom

Jennifer Lopez uživa u Italiji dok Ben Affleck provodi vrijeme sa sinom
Foto: Profimedia
Dok svjetski mediji ne prestaju pisati o njezinom navodnom skorašnjem razvodu, pjevačica Jennifer Lopez odlučila je s prijateljima otputovati u Italiju, a neraspoloženog supruga Bena Afflecka ostavila je kod kuće.

Afflecka su paparazzi snimili kako šeta bez vjenčanog prstena na ruci i slobodno vrijeme provodi u Los Angelesu družeći se sa sinom Samuelom, kojeg je provozao na električnom motoru. Za to vrijeme J.Lo uživa s prijateljima u talijanskom Positanu, gdje je snimljena kako se opušta na jahti u laganom žutom kompletiću.

"Jenny je dosta svega i stvarno se trudila oko braka, ali ne može više. Ne ide nabolje, samo je sve gore. Ben je stalno namrgođen i nezadovoljan, jednostavno je nemoguće živjeti s njim", rekao je izvor iz muzičke industrije za Daily Mail te otkrio da je ona odustala od svoje turneje kako bi spasila brak.

Međutim, brak se po svemu sudeći ne popravlja, a za turneju je sada prekasno, pa je J.Lo odlučila dane provesti u društvu ljudi koji će joj popraviti raspoloženje.

"To je nešto najpametnije što je mogla napraviti", "Njezin postupak nam svima treba biti primjer. Ne treba nikoga trpjeti, pa ni muža", "Uživaj, kraljice", "Znači ovako izgleda to njezino 'više ću vremena provoditi s porodicom'", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo