16°C
Mostar 23°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 23°C
Bihać 18°C

10.07.2024 / 11:35 SHOW - Privukla pažnju

Cardi B u Parizu nosila veliku torbu od 11.000 eura

Cardi B u Parizu nosila veliku torbu od 11.000 eura
Foto: Agencije
Cardi B snimljena je tokom posjeta Disneylandu u Parizu sa suprugom Offsetom i njihovom djecom - šestogodišnjom kćeri Kulture i dvogodišnjim sinom Waveom.

31-godišnja reperica privukla je pažnju paparazza i prolaznika velikom Chanel torbom koja košta više od 12.000 dolara (11.000 eura). Uz to je nosila dugu cvjetnu haljinu i crne balerinke. Njezina fotka iz Disneylanda ubrzo se proširila društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali da joj ovakva torba na njezin outfit ne pristaje.

"Elegancija se ne može kupiti novcem", "Izgleda kao cirkus", pisali su neki.Cardi B i dalje se pojavljuje u javnosti s Offsetom iako je krajem prošle godine objavila da se razvode.

"Već neko vrijeme sam slobodna, ali bojala sam se. Ne bojala, jednostavno nisam znala kako da kažem svijetu. Željela sam to reći već ranije, ali nisam znala kako pa sam se predomislila. Ali već neko vrijeme je tako. To sam shvatila kao znak. Želim započeti 2024. godinu svježe i otvoreno. Zanima me novi život, novi početak. I da, uzbuđena sam", ispričala je tada reperica u videu na Instagramu.

Naime, već se ranije šuškalo da je Offset prevario Cardi sa svojom bivšom partnericom. Reper je zanijekao prevaru, no potom su se on i Cardi prestali pratiti na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Cardi B i Offset vjenčali su se 2017. godine. Već su prije četiri godine objavili da se rastaju. Pjevačica je tada predala papire za razvod, no samo dva mjeseca kasnije se predomislila te ih je povukla. Par se i ranije svađao te se preko društvenih mreža optuživao za prevare.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo