5°C
Mostar 8°C
Tuzla 6°C
Banja Luka 6°C
Bihać 3°C

10.08.2022 / 11:13 Muzika i Film - Najgledanija predstava

'Đurologija', 90-minutni show stiže u Hercegovinu

'Đurologija', 90-minutni show stiže u Hercegovinu
Foto: Agencije

Najgledanija predstava "Đurologija" u regiji stiže u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorje u srijedu, 25. kolovoza od 21 sat, objavili su organizatori.

Dodaju kako je broj ulaznica ograničenog kapaciteta, a mogu se kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, blagajni Herceg etno sela u Međugorju i online preko kupikartu.ba.

Organizatori napominju kako je zanimanje za ovu predstavu veliko, u prilog čemu govori podatak da je Đuro sa svojom autorskom predstavom "Đurologija" oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji.

"Đurologija" je, naime, u dosadašnje četiri godine postojanja, igrana više od 570 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

"Svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima 'Top lista nadrealista' i 'Audicija', Branko Đurić Đuro kroz 'Đurologiju' doista pruža ono najbolje od sebe", dodaju organizatori.

Svojevrsni (anti)stand up show "Đurologija", kako ga i sam Đuro voli nazivati, zbirka je njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

"Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, u 'Đurologiji' zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca. Dođite da se smijemo zajedno 25. kolovoza", poručili su organizatori. 

(Vijesti.ba / Fena)

Izdvajamo