0°C
Mostar 6°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 4°C
Bihać 3°C

05.06.2023 / 10:17 Regija - "Srbija protiv nasilja"

Brnabić: Na protestima učestvuju i pojedini funkcioneri u Vladi Srbije

Brnabić: Na protestima učestvuju i pojedini funkcioneri u Vladi Srbije
Foto: Agencije

Premijerka Srbije Ana Brnabić je izjavila danas da pojedini funkcioneri u Vladi Srbije učestvuju na protestima "Srbija protiv nasilja", navodeći da su neki od njih bili i redari.

Brnabić je za televiziju Happy rekla da niko od tih osoba nije izgubio posao u vladi, već da to govori o njihovom integritetu.

"Svaki dan dolaze na posao kao funkcioneri u toj vladi, koja je valjda donijela sve najgore ovoj Srbiji, koja je užasna, nasilna, pokvarila ovo društvo, i kao ponosni funkcioneri koje je postavila ta vlada, taj Aleksandar Vučić, ta Srpska napredna stranka, ta Ana Brnabić, dođu na posao i ne kažu da im je užasno i da mrze šta su vlada i političke elite koje su trenutno na vlasti napravile od Srbije. Ne, oni i dalje sjede kao funkcioneri te vlade", kazala je ona.

Predsjednica Vlade je naglasila da to nisu državni službenici i činovnici koji su dio sistema, već politički postavljena lica.

"To je integritet nekih od ljudi koji sjede vladi i protestuju zbog toga valjda kakvo su oni samo društvo napravili. Ja nikad ne bih bila u vladi za koju mislim da je upropastila Srbiju", kazala je Brnabić, piše Beta.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo