24°C
Mostar 26°C
Tuzla 25°C
Banja Luka 26°C
Bihać 23°C

06.09.2023 / 07:13 Ekonomija - 7. i 8. septembra

Penny plus ‘Kućni sajam’: Vaš put stvaranja predivnog doma i vrta

Penny plus ‘Kućni sajam’: Vaš put stvaranja predivnog doma i vrta
Foto: Vijesti.ba
Domaća kompanija, Penny Plus, ponosno najavljuje svoj nestrpljivo iščekivani događaj – Kućni sajam.

Sa strastvenim fokusom na raznovrsnost asortimana i neodoljivim povoljnostima, Penny Plus otvara svoja vrata 07. i 08. septembra, pozivajući sve ljubitelje uređenja doma i vrta da se pridruže ovoj jedinstvenoj prilici.

Kao sinonim za kvalitet, raznolikost i pristupačnost, Penny Plus je već odavno stekao vaše povjerenje. Sa ponosom obavještavamo da će Kućni sajam biti održan u našim poslovnicama u Velešićima, Nedžarićima i Blažuju. Očekujemo vas sa širokim osmijehom 07. septembra, od 10 do 18 sati. Nastavljajući našu tradiciju postavljanja visokih standarda, Penny plus je čvrsto ukorijenjen u sve sfere poslovanja i života. Kao istinski posvećeni pratitelji najnovijih trendova na tržištu, sa zadovoljstvom objavljujemo da će naš Kućni sajam biti okupljanje za sve koji dijele strast ka inovacijama.

Penny Plus Kućni sajam otvara vrata ne samo za dobavljače i kupce, već i za majstore, građevinare, molere, keramičare, arhitekte i sve koji cijene ljepotu stvaranja i uređenja. Ovo je prilika za direktnu interakciju, razmjenu iskustava i upoznavanje sa vrhunskim brendovima i tehnologijama.

Nudimo vam paletu proizvoda koja pokriva sve – od temelja do krova. Kućni sajam je naša prilika da vam pokažemo najnovije proizvode i tehnologije, sa naglaskom na direktne interakcije. Očekujte bogat program uz ekskluzivne ponude, nagrade, promo materijal i mnoge druge uzbudljive sadržaje.

Označite 07. septembar na vašem kalendaru i pridružite nam se u Penny Plus poslovnicama. Dozvolite nam da vas inspirišemo, pomažemo i podržavamo na vašem putu stvaranja predivnog doma i vrta.

Dobrodošli kući – Vaš Penny!

Više na ovom LINKU.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo