15°C
Mostar 19°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 19°C
Bihać 14°C

27.03.2024 / 13:16 Regija - Bor

Roditelji nestale djevojčice Danke na saslušanju, policija ne isključuje nijednu mogućnost

Roditelji nestale djevojčice Danke na saslušanju, policija ne isključuje nijednu mogućnost
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ, MUP / RINGIER
Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju na saslušanje povodom nestanka njihove dvogodišnje kćerkice kojoj se izgubio svaki trag juče u 13 sati u Banjskom polju kod Bora.

Prema pisanju "Blica", majka i otac nestale Danke Ilić ispitani su na okolnosti nestanka djevojčice. Otac je podvrgnut poligrafskom ispitivanju, a majka je u drugom stanju.

- Policija provjerava privatni život i kontakte članove porodice nestale Danke Ilić. Ne isključuju ni jednu mogućnost dok se sve detaljno ne ispita - kaže izvor "Blica".

Milan Ilić, djed djevojčice, je u svojoj izjavi, prvoj od kada je Danka Ilić nestala, govorio o potrazi za unukom, kao i o njoj. O svom mezimčetu, dekinom zlatu.

- Mi još uvijek ništa ne znamo. Meni su rekli da sjedim u kolima i čekam. Ne mogu da priđem gore. Stalno gledam televiziju, čitam vijesti. Čekam sve kao i svi. Policija radi svoj posao. Tu su svi. Nadam se da će je što prije pronaći i da će sve biti dobro - kaže djed Danke Ilić.

Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2) ušla je u 24. sat. Na licu mjesta je veliki broj policije, psi tragači, ali i građani koji samoinicijativno pretražuju šume i čitav lokalitet.

Podsetimo, nestala Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za djevojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo