10°C
Mostar 15°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 13°C
Bihać 10°C

30.04.2024 / 21:36 Regija - Nečuveno

Video: Brutalna tuča roditelja na dječijem turniru na Zlatiboru

Video: Brutalna tuča roditelja na dječijem turniru na Zlatiboru
Foto: Screenshot

​Poznato je da ima roditelja koji svoje neostvarene ambicije projektuju na djecu, pa umjesto da fudbalski turnir bude praznik druženja došlo je do neimilih scena.

Naime, u finalu Zlatibor kupa, međunarodnog fudbalskog turnira na kojem je učestvovalo više od 90 ekipa, djece uzrasta od 7 do 14 godina, došlo je do incidenta. Igrale su ekipe Stari aerodrom iz Crne Gore i DFK Integral iz Moskve. Dječaci iz Crne Gore su poveli, Rusi izjednačili, uspjeli i da povedu.

Fudbalski klub iz Moskve se tim povodom oglasio. Kako navode, zlosrećni Stari aerodrom poražen je u finalu Zlatiborskog kupa.

"Ni sramno ponašanje navijača ovog tima i stručnog štaba neće nam pomračiti današnji praznik. Zaslužili smo to. Naši momci su najbolji!"

Iz ruskog tima su još dodali:

"U finalu turnira na Zlatiboru sastali smo se sa ekipom Starog aerodroma. Gubili smo sa jednim golom, ali se brzo vratili. A onda smo, zahvaljujući prelijepoj kombinaciji, poveli! Huligani među roditeljima na tribinama počeli su da gađaju našu djecu flašama, protivnički stručni štab nasrnuo na sudiju, utakmica je prekinuta... Ali pobjedili smo - 2:1. Sramota, Aerodrom!", navodi ruski klub na mreži Vkontakt.

Epilog svega bilo je jedno dijete koje je završilo zavijene glave sa težim povredama.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo