18°C
Mostar 21°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 19°C
Bihać 18°C

23.05.2024 / 11:38 Regija - Podgorica

Novi protest ispred Vlade Crne Gore zbog rezolucije, ovaj put će ga snimati policija

Novi protest ispred Vlade Crne Gore zbog rezolucije, ovaj put će ga snimati policija
Foto: Arhiva / Vijesti.me
Ispred Vlade Crne Gore je za danas, u 16 sati, najavljen novi protest povodom glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, a iz policije je saopćeno da će se i snimati, pišu crnogorske Vijesti.

"Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima službenici Uprave policije će snimati sledeće javno okupljanje:

Neprijavljeno javno okupljanje koje će se održati 23.05.2024. godine (četvrtak) u 16:00 sati ispred Vlade Crne Gore u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u UN podržati Rezoluciju o Srebrenici", navodi se u saopćenju Uprave policije.

Dodaje se da će se snimanje u vremenskom periodu od 15 sati do završetka okupljanja.

"Shodno procjeni rukovodioca obezbeđenja od 15:00 sati sljedeće ulice će biti zatvorene za saobraćaj: Bulevar Stanka Dragojevića od mosta Milenijum do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog od starog grafičkog do zgrade Stare Vlade Crne Gore", zaključuje se u saopćenju.

Podsjetimo, ispred zgrade Vlade Crne Gore u Podgorici sinoć s eodržalo okupljanje građana u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u Ujedinjenim nacijama (UN) podržati Rezoluciju o Srebrenici.

Okupljeni su nosili srpske zastave, kao i zastavu Kraljevine Crne Gore te skandirali "Izdaja, izdaja".

(Vijesti.ba)

Izdvajamo