23°C
Mostar 31°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 19°C
Bihać 13°C

27.05.2024 / 20:42 Zanimljivosti - Bijeljina

Maturant iz BiH odjeven u baku nasmijao regiju: Zabranili mu da ode na defile

Maturant iz BiH odjeven u baku nasmijao regiju: Zabranili mu da ode na defile
Foto: Telegraf.rs
Matej Šušljik svojom odijevnom kombinacijom za maturu izazvao je ogromnu pažnju kako u Bijeljini, tako i na cijelom Balkanu. Čini se da svi na društvenim mrežama dijele snimak maturanta koji se obukao kao svoja baka i nasmijao prisutne.

Ovaj mladi, harizmatični momak se oglasio i otkrio kako je došao na ovu prije svega inovativnu ideju, ali i da mu je bilo zabranjeno da upravo zbog stajlinga učestvuje na defileu.

Matura Poljoprovredne i medicinske škole u Bijeljini ove godine doživjela je pravi bum i to zahvaljujući mladom Mateju koji je sa svojim drugarima, kreativnim potezom, nasmijao sve. Međutim, retko ko zna da je ovaj momak i prošle godine bio na maturi, po završetku trogodišnje škole, i to ni manje ni više nego sa svojom bakom Anđelkom.

"Prošle godine kada sam završio trogodišnju srednju školu moja pratilja bila je baka Anđelka. To je inače moja baka koja živi u porodičnoj kući sa nama, uz koju sam odrastao i za koju sam vezan", počeo je Matej sa pričom za Telegraf.

Kako je otkrio, on je ove godine sa svojim prijateljima došao na ideju da on njima bude baka na maturi.

"Ove godine smo moji prijatelji i ja došli na ideju da ja budem baka njima na maturi. Baki sam saopštio ideju, ona me podržala, dala mi odjeću i naravno prisustvovala maturi", kazao je.

Matej će zasigurno ostati upamćen, nakon srednje škole polako se sprema za nove pobjede, a za srbijanski Telegraf je istakao i da već ima planove za budućnost.

"Što se tiče budućnosti imam planove naravno, ali vidjet ćemo šta i kako", zaključio je on.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo