13°C
Mostar 19°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 18°C
Bihać 17°C

28.05.2024 / 12:25 Muzika i Film - "Sve je moje"

Tropico Bend predstavlja pjesmu o ultimativnoj ljubavi

Tropico Bend predstavlja pjesmu o ultimativnoj ljubavi
Tropico Bend

Nakon što su prije dva mjeseca upriličili promociju novog spota za pjesmu „Moj Beograde“ i time pokazali da mogu zadržati svoju autentičnost i prepoznatljivost, a opet biti potpuno drugačiji, Tropico Bend danas premijerno predstavlja još jednu numeru simboličnog naziva „Sve je moje“, kojom Hayat Produkciju predstavlja na ovogodišnjem CMC Festivalu, koji će biti upriličen u Vodicama 7. i 8. juna ove godine.

„Znamo da ćemo doprijeti do skrivenih emocija koje čuvate u dubini svoje duše. Zažmurite i osjetite baš ono što smo mi osjetili kada smo je stvarali", kazali su momci iz benda koji već decenijama plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Aleksandar Cvetković- Saša, frontmen benda, kazao je da je ova pjesma potkovana divnim tekstom koji govori o ultimativnoj ljubavi praćena mediteranskom muzikom.

„U vremenu hiper produkcije gdje ljudi malo zaboravljaju što se, ustvari, bavimo muzikom i što je volimo, lijepo je podsjetiti nas da je volimo zbog finih i prijatnih tonova koji nam otvaraju dušu i čine nas boljim ljudima“, kazao je Cvetković za pjesmu koja je sama po sebi festivalska, te iskazao oduševljenje što je direktor HP Ahmed Švrakić to prepoznao i pjesmu udahnuo u priču CMC Festivala.

Muziku i tekst za pjesmu radili su Aleksandar Cvetković i Edin Ramičević u aranžmanu Marka Nedeljkovića.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo