21°C
Mostar 26°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 25°C
Bihać 20°C

17.06.2024 / 22:36 Muzika i Film - Popravile odnos

Đina Džinović i Melina 'zakopali ratne sjekire', vrijeme provode u shoppingu

Đina Džinović i Melina 'zakopali ratne sjekire', vrijeme provode u shoppingu
Foto: RINGIER/COMBO
Poznata modna dizajnerka Melina Džinović nedavno se razvela od slavnog pjevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku i sa kojim ima sina Kana i kćerku Đinu.

Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom Melinom, pa ju je posjećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su se otpratile sa društvenih mreža, o čemu se naširoko pričalo, a po svemu sudeći sada su majka i kćerka ponovo u dobrim odnosima.

Naime, Đina je otišla u poznati butik svoje majke, koji je i tagovala i tom prilikom isprobavala je posebnu haljinu koju je majka spremila za nju i po svemu sudeći je pozvala da proba.
¸
Haljina je bila u sivoj nijansi i veoma provokativnog dizajna zbog velikog proreza koji je otkrivao grudi i stomak.

Iako su Haris i Melina važili za skladan bračni par, kako su pisali domaći mediji, oni se nisu slagali oko jedne stvari, a to je način vaspitanja njihove djece. I dok se njihov sin Kan nije javno eksponirao, kćerka Đina je aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje veoma provokativne fotografije, a to se Harisu nikako nije dopadalo i nije to mogao da podnese, piše Blic.

Melina Džinović otkrila je jednom prilikom neke zanimljive činjenice iz njenog života sa Harisom Džinovićem. Ona je tada naglasila da su oboje strogi roditelji, ali da je pjevač ipak malo stroži:

– Kćerki ne dozvoljava da nosi brushalter. Za to nisam ja kriva već Hari. On želi da mu kćerka što duže ostane dijete, tako da nemamo šminku, brushaltere i slično. Malo mi je žao, ali čini mi se da će svoj prvi izlazak dočekati tek sa 20 godina – rekla je Melina 2014. godine, kada je Đina bila još djevojčica.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo