16°C
Mostar 17°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 20°C
Bihać 16°C

14.01.2022 / 19:36 KORONAVIRUS - Krizni štab Srbije potvrdio

Đokovićev pozitivan test na koronavirus je validan dokument

Đokovićev pozitivan test na koronavirus je validan dokument
Novak Đoković / Vijesti.ba
Test da je Novak Đoković u Srbiji bio zaražen virusom korona, koji se pojavio u medijima, apsolutno je validan, rekao je član Kriznog štaba Srbije za borbu protiv virusa korona Zoran Gojković.

Đoković je 16. decembra bio pozitivan na koronavirus, kako se vidi u rezultatima testa kojeg su Đokovićevi advokati dostavili australijskim vlastima, a 22. decembra negativan.

"Taj dokument je apsolutno validan i izdat od nadležnih organa Srbije. Za nas je ta priča jasna. Novak Đoković je imao validan dokument da je bio pozitivan na virus korona", rekao je Gojković na konferenciji za medije u Beogradu, odgovarajući na pitanja novinara.

Odgovarajući na pitanje o nesaglasnosti datuma, Gojković je rekao da je taj dokument ispravan i tačan i da je Đoković bio pozitivan na koronu u Srbiji, ali da ne zna kada je Novak otvorio mail sa rezultatima testiranja.

Gojković je istakao i da mu je veoma žao što Đoković nije vakcinisan, ali je dodao da isto tako brani njegovu slobodnu volju te napominje da nijedna država do sada nije donijela odluku da se svi njeni građani moraju vakcinisati.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo